m0

 

Nej, det blir inget Gamleby för mig i år. Men jag är inte ledsen, utan snarare lite lättad. Just nu finns något annat som (konstigt nog) lockar mer, och jag hade haft svårt att tacka nej till Gamleby om jag kommit in - så nu blev valet gjort åt mig. Så jag håller tummarna, igen, men om jag fattat det rätt har jag det redan i hamn. Jag vet inte.. Känner mig knasig. En sak är säker, det är en fattig Helena ni kommer träffa, åtminstone i början av sommaren...


I brist på annat.


Both sides now.

Jag känner verkligen inte igen migsjälv. Ryck upp dig förfan

Bows and flows of angel hair, and ice cream castles in the air
and feather canyons everywhere - Ive looked at clouds that way
But now they just block out the sun, they rain and snow on everyone
So many things I could have done - but clouds got in my way

I've looked at clouds from both sides now, from up and down
but still somehow its cloud illusions I recall - I really don't know clouds at all.

Moons and junes and ferris wheels, the dizzy dancing way you feel
as every fairytale comes real - Ive looked at love that way
but now its just another show, you leave them laughing as you go
and if you care don't let them know - dont give yourself away

Ive looked at love from both sides now, from give and take
and still somehow its love illusions I recall - I really dont know love at all

Tears and fears and feeling proud, to say I love you right out loud
Dreams and schemes and circus crowds - Ive looked at life that way
But now old friends are acting strange, they shake their heads and say Ive changed
Well somethings lost and somethings gained - In living life each day

Ive looked at life from both sides now, from win and lose
and still somehow its life illusions I recall


I really dont know life at all.

.

Kan man få magkatarr av att inte äta socker? Jag tog mig 2 skedar glass idag för jag tyckte synd om migsjälv, och magontet försvann direkt. Samma sak när jag drack en läsk på krogen i fredags, magontet blev avsevärt mindre med än gång. Vad tror vi? Kan det vara så att magen behöver extra socker?

jaså det var så enkelt..

Magkatarr. FML. jag har inte tid för dethär

fml.

SERIÖST. Min mage. Snart kör jag fingrarna i halsen och hoppas på det bästa, jag vet inte om jag mått såhär illa förut. Vad fan har hänt?

the downfall of us all.

Jahadu, ser lite mörkt ut för mig ang. studentutmaningen denhär veckan. Idag mitt under sista konditionen på Core-passet var det en övning när man hoppar åt sidan på båda fötter och böjda, breda knän för att sen kasta sig ut på ena benet och sträcka på sig så all tyngd hamnar på det benet. Min vänsterfot sa "Så fan heller!" och vek sig. Efteråt följde faktiskt chock. Jag fattade inte vad som hade hänt och varför jag låg på golvet och hade ont, och inte heller varför jag började tjuta som jag gjorde. Jag fick hjälp ut, en ispåse på foten och med ett hårt förband haltade jag sedan hemåt. Nu ligger jag nyduschad i bäddsoffan och tycker synd om migsjälv och funderar på om jag ska unna mig en stor skål turkisk yoghurt eller inte.. Nåväl, foten känns mycket bättre, det var ju trots allt bara en liten stukning, men tycker jag kan få tycka synd om migsjälv ändå ;) FÅr se om jag vågar GÅ till skolan imorgon eller om det blir bilen. Ska absolut försöka gå iallafall :)




för övrigt tycker jag att alla ska kolla in vilken otroligt rolig, fin, spontan, galen, underbar klass jag har ^^

.

Usch, efter en rejäl "tycka-synd-om-mig-själv-utan-anledning" episod i bäddsoffan behövde jag verkligen choklad. Hela min kropp skrek efter de endorfiner man får av denna underbara substans. Lösning? Mosade ner 3krm ren kakao i en mosad banan och åt. MUMS. Nu blev jag direkt mycket gladare :) Tror inte det blir någon DaCapo för mig ändå, jag orkar verkligen inte. Känner mig psykiskt uttröttat av en dag fylld med mycket stress och press och tankar. Skulle jättegärna gå dit, men jag får betala för någon konsert istället. Får lite dåligt samvete nu, känner mig lat :/ Nåja. Får göra något produktivt här hemma. Till exempel kolla mer på låten jag och Karin ska sjunga tillsammans på torsdag, något jag verkligen fasar för. Inte för att sjunga med karin, men att sjunga en hel låt inför folk. Jesus. Vågar jag?
Kanske efter lite mer bananchoklad ;)

where do I go.

Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen... Vad jag vill, vad jag hoppas eller vad jag drömmer om. Jag tror inte intervjun idag gick vägen, verkligen inte. Men vad fan ska jag göra i höst då? Dumt av mig att inte söka mer. Ska jag följa huvudet eller hjärtat? Ska jag vara trygg eller satsa? Att det ska vara så jävla svårt att veta vad man ska göra.

hahahaha

Haha FÖR rolig! Stulen från Agnes :)

hear you me.

Efter kvällens intag av friskis och sallad sitter jag nu och bölar till Criminal Minds och undrar varför livet är så jävla orättvist. Och då menar jag inte mot mig, för jag gnäller fan för mycket egentligen. Jag har ingen livshotande tumör i varesig ben, höft eller strupe, och jag har både föräldrar i livet, jag är inte (allvarligt) sjuk och jag kan äta hur mycket mat jag bara orkar. Och ändå sitter jag här och tycker så vansinnigt synd om migsjälv för att det känns som att det är någon form av tredje världskrig i min mage och jag tror jag svimmar av smärtan snart. Varför har vi människor så himla lätt för att gnälla för?

BOOBIECOLOR!

Just nu befinner jag mig i liggande position bredvid min vän Lina, vi njuter av solens varma strålar och jobbar på balbrännan. NICE!
Jag ligger lite och funderar över mitt mål att träna 4ggr i veckan. Inte så svårt kan man tro, men jo serru det äre när man är en sån upptagen människa osm jag! Jag tänker räkna zumban och löpningen som två tillfällen, och sen se till att jag drar till friskis antingen ikväll (om jag hinner efter balträningen) eller imorrn (tyvärr inga värda pass, men får hitta något..) och på söndag. Söndagar brukar jag alltid lyckas med, så det är inget problem. Målen skall hållas! :D

Hapi.

Blir ett litet snabbinlägg innan jag ska äta annanas i solnedgången med min pojkvän, men jag är otroligt stolt över mig själv just nu. Visst, jag åt en bit tårta idag och bröt med andra ord sockerstoppet, men det var jag värd - bara idag! Efter skolan blev det ett JÄTTEroligt utomhuszumbapass med Frida och Alva, och vet ni vad? När jag kom hem gav jag mig ut och sprang i 20 minuter. Körde löpning non stop första 10, och sen intervaller resterande 10. Med andra ord failade jag ett av mina kostmål, men lyckades pricka av BÅDE ett entimmaspass och en löprunda på en och samma dag!
Nu ska jag bara ta det lugnt. Alla världens problem kan vänta tills imorrn :)

.

Fick en kommentar på förra inlägget som jag inte vet vem den kommer ifrån, men det står såhär:
"Ta det lugnt, livet ska ju få vara härligt också. :) Hoppas att du tar hand om dig. <3"
Kanske borde sätta upp det som ett mål också?

Studentutmaning!

Hoppas på Alvis utmaning, helhjärtat nu! Inget mer jävla fuskande, skärpning nu Helena!
Träning
Träna minst 4ggr per vecka
Dessa 4 ggr ska bestå av:
Minst 2 entimmaspass (friskis troligen), helst 3
Minst 2 löprundor
Gå till och från skolan alla dagar utom en i veckan (helst ingen, men vissa dagar har jag inget val)
Bli bättre på "Hemmaträning", dvs röra på sig när man kan - i reklampauser, när man annars bara sitter och nördar facebook e.t.c. 

Kost
Inget socker!
Ät kolhydrater i ett V – mer på morgonen, lite mindre vid lunch, ännu mindre på kvällen
Frossa i frukt och grönt
Undvik konstiga tillsatser och sötningsmedel – not good for you!
Ta det lugnt med musli och havregryn. BARA på morgonen!
(För maten finns det ett undantag - balmiddagen. Då får jag äta efterrätt om jag vill!)
Kopierar Alva på Kost-kategorin, precis det jag också tänkt skriva! Och nu ska jag fanimig använda min dagbok till något effektivt, jag ska skriva ner vad jag gjort så jag har koll! Har varit satans dålig på det, men nu får jag bli lite mer seriös med min träning. Jävlar anamma!

This fear of failing, fear of letting everyone and myself down.

Har haft en jätterolig photoshoot med en jätterolig, en vecka gammal bebis. Jag menar kolla minen, klockren! Har så många bilder att jag omöjligt kan välja vilken bild som är bäst. Får bli ett senare projekt, måste hålla fokus kvar på skolan och nuet istället för förhoppningar om framtiden. Känns som jag trampat i klaveret ordentligt eftersom jag berättat för så många att jag gått vidare till intervju och med det tagit ut en del av vinsten i förskott. Jag vill ju verkligen dethär, och i min värld brukar det oftast betyda att jag misslyckas.
Men jag ska bara ta djupa andetag. Djupa andetag, försoka kontrollera den form av hetsätning jag börjat med pga stress och nervositet, och försöka lugna både hjärna, hjärta och mage. För jag har ytterligare mål att jobba mot. Målet som jag kommer närmare och närmare för varje friskispass, och för varje gång jag struntar i att äta upp de mängder Milka-choklad jag ser varje gång jag öppnar kylen.
Wear it like a crown.

Faith, Hope, Love.


Summers going to take the pain away.

Fin sommarkatt

MEDVIND!

Kommer ni ihåg när jag pratade om att allt går emot mig och att jag behöver lite jävla medvind? Jag tror den kommit nu! Efter en av mitt livs bästa veckor i Italien med jättefina människor, jättegod mat, sol och mycket gående fick jag idag redo på att jag kommit vidare till intervju för att komma in på den enda skolan jag sökt till i höst: Gamelby Yrkeshögskola för foto. Jag har halvt gråtit av glädje idag, delvis för att jag gick vidare, och delvis för jag nu insett att jag verkligen ville göra dehär. Verkligen vill utvecklas inom foto, inspireras av andra och bli bättre. Nu håller jag bara tummarna för att jag faktiskt kommer in...

Bella bella.

Tänker inte skriva om hur underbart det var i Italien, för det vet alla som läser denhär bloggen redan :)
Idag börjar min supermånad. Började rätt starkt med att inte få i mig NÅGOT onödigt socker, och körde ett jättehårt och superkul friskispass sen :) Middagen blev räksallad med en jättegod vinegrätt som mamma gjorde. MUMS! Ska köra sockerstopp fram till bal/student, vill vara helt säker på att jag är mitt bästa jag ;)
Nu ska jag mysa ner mig i sängen med senaste vampire diariesavsnittet. MUMS på det med!

RSS 2.0