California.

Vet inte om jag far tid att logga in senare, sa jag passar pa att skriva nu :)
Imorgon klockan 10.06 aker jag till California (med ett stopp i.. Nagonstans)! Aker dit med YFU, och vi ska sightseea lite, aka till Universal studios, Venice beach, Grand Canyon och vi ska aven till Las Vegas, Nevada, och se en riktig Vegas show. NICE!
Jag ar galet peppad, ska snart aka och kopa minuter till min mobil som varit dod i nagra dagar for jag inte kunnat fixa det. Det ar ratt jobbigt att behova fylla pa och sa igen, har vant mig vid abonnemang, och jag ar inte saker pa om det ar billigaste losningen men det ar enklast iallafall :)
Anyhow, sjalvklart blir det massor bilder tagna, och de dyker upp pa bloggen nagon gang nar jag kommer hem,m vilken jag gor nasta helg - EN HEL VECKA ska jag vara dar :D Och vi har inte ens lov! Nice

SA puss pa er alla!

P.s fick ett ryck, jag saknar Linnea Hanson MASSOR. <3

Hair.

Ibland har man lite for roligt




PUSS pa er :)

http://www.instyle.com/instyle/makeover/


Spamalot.

Igar for alla hjartans dag satte vi oss i bilen tidig morgon och akte ner till Detroit, som ar typ 3 timmar harifran. Dar motte vi upp med Dicks mamma Edith, och sen akte vi till Operahuset i Detroit. Dick hade kopt oss dyra biljetter for att se musikalen Spamalot, baserad pa the Holy Grail av Monty Python. Jag tror aldrig jag har skrattat sa mycket i hela mitt liv! Det var nagot av det basta jag nagonsin sett pa en scen och alla holl med mig. STOR succe :)

Efter musikalen akte vi till Louies Deli, ett litet stalle som inte sag mycket ut for varlden, men Maryane bestallde Corn Beef Sandwishes till oss alla. Jag hade aldrig smakat corn beef, men Lous var tydligen ett stammisstalle for Olsens och de avgudar mackorna. Och de har ratt. det var sa FRUKTANSVART goda smorgasar att vi kopte fler och tog med oss hem for att ha dem tillgangliga.

Nar vi var tillbaka i Grand Rapids akte jag och Charlie till Evan som hade en liten fest, och vi stannade dar ratt sent. Charlie jobbar klockan 9 pa sondagar ofta, sa vi forsokte ga och lagga oss en bra tid

Fantastisk dag!

P.s. Jag skrattade ett bra tag nar jag sag denhar pa TV, sa jag bjuder val pa ett skratt till er ;)


Winterfest.

Igar var da dans 2/3 pa skolaret, Winterfest. Mindre formell och popular an Homecoming, men for mig var den nog mer lyckad. Dagen borjade med att jag, Abby och Lyuda gjorde oss i ordning pa mitt rum. Abby fixade mitt har, jag gav henne mer eller mindre fria tyglar och det blev lyckat, iaf enligt mit som nastan aldrig lyckas tamja golvmoppen jag har pa huvudet. Nar vi alla 3 var klara tog Mary Ane bilder pa oss, och vi fick leka modeller for nagra minuter.

   

Efter ett tag borjade alla i var grupp droppa in. Alla kom runt 6.30, forutom Abbys date Patrick som vi motte vid dansen. Var grupp bestog av: Abby, Lyuda, Riley, Mari, Salty, Jag, Charlie, Rachel och Evan.

     

Sen var det dags att dra till Ichiban, en japansk svindyr restaurang dar de lagar maten framfor gasterna.

   




Nar vi atit klart akte vi till dansen for nagra intensiva timmar pa dansgolvet! Nar vi svettats klart och sista dansen spelats blev det Evans hus for lite snacks och umgange!

Cribs.

Okej, here it is! Nagra kommentarer bara:

Mary Ane ville att jag skulle saga att hon inte alltid sover, jag bara fangade henne en eftermiddag nar hon tog en eftermiddagslur. Vilket ar valdigt sant! Dessutom tog youtube bort ljudsparet som lag tillsammans med video for att "th4e audio has not been authorized by WMG. Due to Copyright issues the audio has been disabled". SA ni far satta pa egen musik!

Here goes:




EDIT: Okej, nu funkar ljudet? Forstar ingenting.. Skitsamma, youtube ar konstigt.

House.

Har fatt manga forfragningar om bilder pa huset, och jag lovar de kommer.  Lovade bara min vardmamma att inte ta nagra bilder forens efter fredag, da hon far hjalp med lite storstadning :P Och, pa lordag ar det Winterfest, sa inte sakert att jag hinner da, MEN de kommer! jag lovar!

Billy Joel.

In every heart there is a room
A sanctuary safe and strong
To heal the wounds from lovers past
Until a new one comes along

I spoke to you in cautious tones
You answered me with no pretense
And still I feel I said too much
My silence is my self defense

And every time I've held a rose
It seems I only felt the thorns
And so it goes, and so it goes
And so will you soon I suppose

But if my silence made you leave
Then that would be my worst mistake
So I will share this room with you
And you can have this heart to break

And this is why my eyes are closed
It's just as well for all I've seen
And so it goes, and so it goes
And you're the only one who knows

So I would choose to be with you
That's if the choice were mine to make
But you can make decisions too
And you can have this heart to break

And so it goes, and so it goes
And you're the only one who knows
 

Listen.

RSS 2.0