Lordag.

Godmorgon! Har egtnligen inget vettigt att skriva om, men det kan ju vara kul anda liksom. Hmm, sista veckan i skolan nasta vecka. Har inte riktigt gatt till skolan pa ett tag eftersom jag akt pa massor smaresor, men gar naasta vecka for att saga "my goodbyes". Har tappat bort kortet till min amerikanska telefon, sa har lite problem att na folk :P Ahwell, har ju fortfarande facebook. Och Charlie ^^ Apropa det, hans kompis fram danmark kommer hit pa mandag, sa jag far en liten taste of Scandinavia.

Kanns konstigt att snart aka hem.. Inte bra, inte daligt, mer laskigt. SA mycket har hant, bade med mig och alla darhemma. Jag vet att jag kommer vara "jatteintressant" precis nar jag kommit hem, men att det sen kommer ebba ut. Vilket ar okej, om det ar nagot jag lart mig i ar sa ar det att vardesatta de som ar narmast :)

Idag jobbar Charlie halv 6.. da ska jag baka pajer hade jag tankt.. HAHA, vad huslig jag blivit! Persikopaj blir det. Min "It's Summer!" - pie. Sen tror jag att jag och Maryane ska wokka (hur man nu stavar det).

Dethar inlagget handlar verkligen om ingenting, forutom att jag just nu pratar med Klas och jag saknar honom. Jag saknar manga, for manga for att lista just nu. Men jag kan iallafall saga dethar.. jag kommer sakna Maryane, Dick, Oliver och Charlie nagot sa fruktansvart. De har verkligen blivit en andra familj som ligger SA nara hjartat (Maryane gav mig en gammal ring haromdagen, som hon haft i massor med ar, akta guld och rubiner) och det kommer gora sa ont att inte se dem varje dag. Men, jag ar redo.

Vi ses snart

Indiana.

Lite sena bilder fran nar vi akte till Bloomington :)

       

It's OK to COLOR.




  


Skor: Bakers
Sjal: Marshalls
Linne: Urban Outfitters

Ann Arbor.

Igar akte och jag Charlie pa en liten utlfykt till den narliggande staden Ann Arbor. SUPERSOT STAD! Vi gick runt lite, at glass, shoppade, gick in pa gallerier och hade det allmant mysigt! Efter 2 timmar akte vi in till Detroit och spontanhalsadepa Charlies farmor Edith. Supercool 90 aring som har varit ungefar overallt i hela varlden. FOrra aret akte hon till Japan.. ^^, Pantertant! Hon ar ukrainsk judinna som har en massa attityd! Hur som helst tog hon oss till ett litet Deli dar vi at Corned Beef sandwiches (guuuuud vad gott) och sen akte vi till 12 oakes mall dar vi traskade runt lite till, innan vi tog en tupplur for att ha energy att aka tillbaka.

Supermysig dag!

9 months later...

   

Tank vad mycket man missar!

Skamt asido, har ar lille Harper som kom och halsade pa haromdagen. Han ar sonson till en van till familjen, Theresa, som kom over for att ge Charlie sin graduationpresent. Harper och jag, det var karlek vid forsta ogonkastet (fast i arligt talat tror jag att han gillade knapparna pa min troja mer an mig... :(

Nu aker vi snart pa en liten utflykt till Bloomington! Puss o Kram

Graduation

Igar kvall tog min Charlie "studenten". Det var hela fadderullan som man ser a film, med de konstiga hattarna och kladerna, och varenda unge gick upp pa scen och tog emot sitt "diploma". Det tog valdigt lang tid, men det var superkul stamning, min kor sjong 3 latar sa jag fick lite anledning att vara finkladd ocksa :) Har inga bilder i skrivandets stund, men jag ska fixa! Lovar!

<3

Prom!

Okej, vill borja med att saga att ALLA bilder jag ager finns pa Facebook. Det gar mycket snabbare att lagga upp bilder dar, darfor finns det fler. Sa are'!

Borjade med att aka och fa mitt har uppsatt. Det blev inte alls som jag tankt mig, utan battre! Hon forstog precis vad som passade mig, och hon var valdigt trevlig. Maryane satt med hela tiden och tog bilder :)

   

Efter det (samt en "liten" glass) akte vi till floristen och hamtade upp var corsage och bouttonieres innan jag packade upp mina saker och akte till abby's for att gora mig i ordning.

 

Charlie hamtade upp mig i Mustangen och vi akte till Aclay's hus for att ta  bilder

             

Vi fortsatte till de Vos hall dar sjalva dansen holls

   

Sen var det DANCE DANCE DANCE all night long, tills vi akte upp till Boyds stuga och min kamera dog. Sa dar har ni det, en AKTA amerikansk Prom :)

<3

PROOOOOM.

Pa lordag smaller det, och sen blir det massor bnilder (hoppas jag ;D)
Prom ar pa G!
Massor vorberedelser med bouittonieres, corsages, tuxedos, klanningar, handvaskor, skor, smink och haruppsattning (som mamma sa fint betalar for. I LOVE YOU!)
Som sagt, efter lordag lovar jag en rejal uppdatering. Men forst ska jag dansa min sota lilla rumpa av mig :)

RSS 2.0