Long time no blog.

Det har gatt lang tid sen mitt sista inlagg har, kanns lite konstigt men ocksa bra pa ett satt. Jag har blivit mycket mindre "bunden" vid datorn nufortiden och det ar sa vansinnigt skont. Just nu sitter jag i vardagsrummet med hela familjen, och det ar skont att kunna koppla av med manniskor omkring sig istallet for ensam pa rummet.
Imorgon hoppas jag pa en repris av min och Abbys frukostdate, helgen har nagra roliga planer. Pa fredag ar det overaskningsfest for min van Monica, och pa lordag ar det mote med YFU och en talangshow pa skolan. Ska forsoka fa med mig kameran :)

I ovrigt hoppas jag att ni alla har det underbart darhemma, och om intresset finns ar det bara att maila :D
Puss!

Inauguration.

Dethar ar ett inlagg som kommer byggas pa mer och mer allt eftersom, for det ar for mycket att skriva om och for mycket bilder att ladda upp, och det vore kul att visa allt :)

Hursomhelst lamnade vi huset runt 15.30 i en van som Dick hade hyrt. Vi gav oss ut pa en runt 10 timmar lang bilresa, med nagra stopp har och dar for mat och toalettbesok. Runt 02.30 kom vi fram till vart hotell, men tyvarr var inte varat rum klart an, sa vi vantade i lobbyn till klockan 05.00 nar vi blev upphamtade av en taxi. Taxin korde oss i 1,5 timme tills vi kom fram till metrostationen dar vi hoppade pa ett tag in till huvudstaden. Det var helt fullproppat pa taget, och vi passade pa att stoppa ner handvarmare i handskar och skor, for vi visste att det skulle bli kallt.



Nar vi kom fram till Washington D.C. var det... kallt. Vi foljde folkstrommen mot the Washington Monument, klockan var val runt 07.30. Det var folk overallt, men vi klarade av att ta oss forbi monumentet sa vi kunde se the Capitol Building. Sjalva ceremonin skulle borja klockan 11, men vi stog utomhus anda. Det gick bra i borjan och vi gjorde sa bra vi kunde for att halla oss varma, men efter ett tag stog vi inte ut langre. Det var framforallt jag och Oliver som led, det var sa fruktansvart kallt och det var omojligt att fokusera pa nagot annat an att forsoka sluta skaka.



Efter att jag statt i en ko i vad som kandes som en timme for att ga pa toaletten gick vi ut for att hora Obama och Biden svara sin ed. Nu var solen ute och inte alls sa kallt, och bara stamningen varme oss. Alla skrek och hurrade och ropade deras namn, overlyckliga att vara dar for detta historiska tillfalle. Helt. Galet :)

Det riktiga problemet kom efterat. Nar alla manniskor forsokte ta sig hem och alla gator var avstangda for att forhindra kaos. Men kaos blev det, for det var svinkallt och aven nar vissa gator blev oppna efter namgra timmar sa var Metrostationerna avstangda. Vi stog i ko i ytterligare nagra timmar tills vi fick nog. Jag fros och skakade sa kraftigt att vi letade upp en av alla militarer och fick mig in i en ambulans som stog dar, bara for att fa lite varme. Efter det letade vi upp en galleria som var oppen och.. smockfull. Folk satt, lag, sov, stog overallt! VI vantade dar i ytterligare nagra timmar iunnan vi horde att metron var oppen och vi akte till hotellet och dackade direkt.
Fortsattning foljer... ;)

Inauguration.

Washington D.c. - Here I come!!

Breakfast date.

Igar hamtade Abby upp mig jattetidigt for vi hade planerat att aka och ha frukost tillsammans. VI akte till en liten stuga som heter the Gathering Place, jag bestallde pannkakor och aggrora och hon bestallde "cascade breakfast"; aggrora, hashbrowns, roast, bacon och sausage. Det var JATTEJATTEMYSIGT for vi kunde sitta och dricka kaffe och snacka skit, och jag blev sa galet energized att jag var hade maximal energi hela dagen. Det ska definitivt goras om igen!

 

Val i skolan sag dagen inte riktigt ut som vanligt. 5th hour hade vi Pizza party med guitar hero world tour och sjalvklart, massor pizza. 6th hour lekte vi en lek som inneholl vaskrensare, fraga mig inte hur det gick till, men det gick :)

     

:)

Nu sitter jag i TVrummet, har precis anvant datorn till en PowerPointpresentation jag har imorgon, sa nu tog jag mig lite tid att skriva nagra rader :)

Igar var jag pa en liten shoppingrunda med Lyuda och Abby! Inte sa liten egentligen, men den  var galet lyckad! Vi borjade med att ata lite for att fa energi, jag at en jattegod sallad med babyspenat, fetaost, jordgubbar och en sot dressing och drack turkiskt kaffe. Mums :) Sen fortsatte vi till till en mycket speciell affar som rakade ha student discount pa tisdagar! Hittade en liten something something som kommer skickas pa posten sa snart som mojligt, en liten present sadar bara for att jag sag den och tankte pa mamma direkt! VI drog vidare till the Mall dar jag hittade tre fynd med en gang, tre klanningar for $10 styck. Affaren hade dessutom en special just den dagen, och vi fick en varsin gratis vaska! Min favoritaffar som vanligtvis ar MYCKET dyr hade 50% rea, och jag fyndade tva halssmycken - bada i silver - en i form av en flipflopsko, och en liten hjartformad medaljong.

Annars ar det en ratt normal vecka, mycket med skolan nu eftersom vi har Exams nasta vecka. Nasta vecka ar ocksa den 20Januari, dagen som Barack Obama tar over i Vita Huset och jag ska tillsammans med min vardfamilj aka till.. WASHINGTON DC och vara dar nar han svar eden och hela grejen. SUPERCOOLT! Jag ar galet peppad!

Just det, hade audition for skolmusikalen ocksa, och ar med i koren. Vi satter upp Fiddler on the Roof, och jag har nagra repetitioner i veckan. Lite farre nu i borjan, laser igenom, lar oss sangerna, blir matta for klader o.s.v. Men nar februari borjar blir det lite mer intensivt. Kul! Minns inte riktigt datumet nar sjalva forestallningen ar, men kul ska det bli!



Min nya WebCamPoseKompis: Lucky!



 


Onlinetid.

Det har kommit in en del klagomal for att min datortid har minskat drastiskt, men sa har enkelt ar det - jag har for kul. Jag bor i en social familj, och spenderar hellre tid med dem an sitter framfor datorn. Om jag logga rin ar det pa natten, nar det ar supersent borta i Sverige och ingen ar online. Sa forlat, men det handlar om prioriteringar :) Jag kan alltid nas pa mailen, [email protected]

Puss


Flytt.

Kande att jag behovde forklara mig lite, for det ar manga som undrat varfor jag inte hort av mig pa ett tag, och faktum ar att jag varit ganska olycklig. Pa grund av manga olika sma anledningar som jag inte tanker rabbla upp har trivdes jag inte hos min forra vardfamiljx, och har ett tag forsokt att fa flytta till en annan. Nyligen gick iallafall allt pappersarbete igenom, och i mandags fick min forra vardmamma reda pa det. Fraga mig inte hur hon tog det, for arligt talat vet jag inte, jag har inte pratat med henne sen det hande. Tisdag efter skolan tog jag mitt pick och pack och akte till en annan familj, och har nu bott har i lite over ett dygn, och jag har nog aldrig varit sahar lycklig och framforallt lattad. Det ar svart att forklara kanslan jag haft den senaste tiden, sa darfor ska jag inte forsoka, utan bara lata det vara ett avslutat kapitel och se framat - mot 6 underbara, aventyrsfyllda manader med denhar familjen!

Tack alla ni som hort av er, ni som oroat er och inte vetat varfor jag matt daligt. Jag har inte velat saga nagot, for jag ville inte blasa upp nagot och fa en massor forhoppningar som sen inte skulle ga igenom.

P.s Lite mer kul fakta ar att jag gjorde forsta delen av en audition for arets skolmusikal igar! Spelmannen pa Taket ska sattas upp, och jag provade inte for nagon speciell roll, utan de tilldelar en helt enkelt :)

Snabblogg

Bloggar lite snabbt innan Abby kommer och hamtar upp mig for lite kaffe och MYCKET snack. Har varit en jattevacker dag idag, och jag har spenderat den inomhus och inte gjort nat, men nu ar det dags att carpe diem och hitta pa nagot fiffigt.

Sa har snygg ar man nar man dricket kaffe i USA, sa det sa!



PUSS


RSS 2.0