Monday.

Helgen svischade forbi! Tanken var att aka till Detroit och halsa pa Dick's mamma och syster, men lordag eftermiddag blev jag blixtsjuk och kraktes non stop :( Ledde till uttorkning och latt feber samt nagra fler krakattacker pa sondagen, men nu mar jag prima - tog bara en bufferdag och stannade hemma mandag ;) Charlie stannade hemma fran skolan for att ta hand om mig ocksa :) Hittills har dagen bestatt av att jag borjat introducera chokladbollar till familjen. Rullat ihop alla sa fint, ska bara rulla dem i lite krossade mintgodisar sen ar de klara :)

Graduation narmar sig med stormsteg. Pa torsdag har vi sista konserten med avtackning av seniors. Ska bli sorgligt, for sen ar det inte langt till prom, sen ar det inte langt till graduation och sen har vi inga seniors i skolan resten av terminen :( ANyhow ska det bli jattekuyl att se Charlie ga i sin kappa och mossa over scenen och ta emot sitt diplom!

Puss pa er alla!


ATTENTION!

Nagot som MASTE! ses. Ni far vanta tills efter forsta reklamavbrottet (dvs ungefar 8 minuter in) men det ar vart det.
Santhar ser vi pa tv har

http://www.thedailyshow.com/full-episodes/index.jhtml?episodeId=225110


FOrlat! har kommer lanken pa riktigt :)

Vart ar vi pa vag?

http://www.svenskbladet.se/vetenskap/index.php?alias=hund_domd_for_fildelning.html


Man far val noja sig med att ungdomen ar skonare an nagonsin ^^

sommar!

Solen skiner, det ar galet varmt ute och jag har blivit solbrand pa nasan :)


Feather trees.

I'm so sorry I forgot to put up pictures of our BEAUTIFUL feather trees that we decorated, Maryane. Here they are ;)




All my love :)

Happy Easter!

Glad pask alla darhemma :) Nyss varit och atit supergod brunch, och nu ska vi leta och mala agg!
Och vet ni vad? Ikvall kommer Charlie hem! :D

 




                

Bloody Beetroots!

Okej, igar akte jag, Evan och Petey ner till Chicago for att se Bloody Beetroots. VI kom dit en timme tidigt, och satte oss i puben dar de skulle spela och at jattegod mat som var sjukt billig. Nar musiken borjade gick vi in, stog ganska langt fram, emn ju mer populara banden blev desto mer folk tryckte pa och vi backade bakat. Nar BB kom pa var vi langst bak, men hade sjukt kul anda! Nar det inte var sa langt kvar stormade de darframma scenen och vi sag var chans att ta deras platser, sa helt plotsligt stog vi langst fram. Vi rojde lite till, innan bandet borjade tacka av och en av dem (de var tva) kom fram och tog tag i min hand och slappte inte. Han gick ivag, och kom sen tillbaka och tog tag i bada mina hander och lyfte upp mig pa scen. Han lyfte upp mig pa ryggen och avslutade setet med mig dar :P Jag fick prata i mikrofon och allting, det var helt galet. Efter setet var slut bjod de med mig backstage, och sa att jag kunde saga till EVan och Petey att de kund ekomma ocksa, men en av vaktern asa att det blev for mycket folk sa jag fick valja mellan att ga sjalv oeller ga ut. Sa jag gick ut till grabbarna och vi akte hem. La mig i sangen 05.30 och dackade direkt

Galen kvall :)

allt och Inget :)

Har kommer lite bilder som inte riktigt tagit sig till bloggen an!

               

RSS 2.0